Applikationer der hjælper i hverdagen

I dette indlæg vil vi nævne tre gode apps som kan hjælpe jer i den travle hverdag og forhåbentlig gøre jeres liv lidt lettere samt mere overskueligt. Til jer, der måske ikke ved hvad en app er, kan det nævnes, at det er en applikation som man downloader til sin smartphone, og så fungerer den som et lille program.

Miljøvenlig app

  1. Den første app er Neutrals miljøvenlige app. Denne app kan gøre jeres hverdag meget lettere på en morsom og lidt anderledes måde end i måske er vant til. Rod, støv og vasketøj er bare nogle af de mange faktorer der kan få skænderier til at opstå i de fleste travle familier. Her er denne app rigtig god og er en god hjælp til disse familier med at strukturer hvem der skal lave hvad i familien. App’en har en opgaveliste, som belyser de opgaver hver medlem af familien skal udføre, hvor der så vil være en belønning. Dette kan medføre at der måske lige pludselig opstår konkurrence i hvem der skal få udrettet mest!

Bapoon.dk appen

  1. Den næste app i rækken er frisørportalen Bapoons app. Bapoon.dk er en dansk frisør portal, som ved hjælp af et gratis booking system opretter ledige frisør tider i hele landet. Du har altså med denne app mulighed for at bestille en ledig frisørtid når du skal klippes i hele landet uanset hvor du befinder dig. Dette medfører at du får et hurtigt overblik over hvor der er en ledig frisør nær dig som har en tid. Dermed slipper du får at ringe eller gå forgæves, hvilket vil gøre dig hverdag meget lettere. Denne app fås til Android og Iphone.

En god rejsepartner

  1. Den sidste app vil dele med jer i denne omgang er rejseapp’en ”iTranslate”. Denne app behøver ikke engang at være rejserelateret. Vi kender sikkert alle situationen hvor vi skal finde et svært ord på enten engelsk, fransk, tysk eller måske spansk få ferien. Med iTranslate kan du tage det roligt og ikke gå i panik. Denne app har nemlig hele 70 sprog, som vil kunne hjælpe dig i en hver situation i udlandet. Det vil uden tvivl være det bedste redskab du kan have med på din ferie, og vil dermed gøre dig dag meget lettere!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *