Gå til frisør, mand!

Myter om at gå til frisøren

Mænd kan ofte have en tendens til at gå mere sjældent til frisør end kvinderne. De har måske rent faktisk fat i noget her, selvom frisørerne siger det er sundt for håret at blive klippet ofte. Mændene tænker måske, om det virkelig er nødvendigt at blive lige så ofte som de forskellige frisører nu siger? Vi har fundet 3 forskellige myter om håret som vi vil belyse nedenfor:

  • Man bør klippes hver 6 uge for at holde håret sundt. De fleste af os må nok indrømme at vi ikke ligefrem kommer til frisøren hver 6 uge, mange frisører siger dog at hvis man vil holde sit hår sundt bør man ikke vente længere. Dette er dog uden tvivl en myte. Med mindre du har et kort hår der skal vedligeholdes hele tiden så du har den ønskede frisurer er dette blot en myte. Når man bliver klippet er det egentlig bare mest for at holde håret pænt. Der er nemlig ikke nogen grænse for hvor ofte man bør gå til frisør. Det handler generelt meget om hvilken type du er. Hvis dit går og er slidt eller farvet bør du måske få det klippet noget oftere end en person med naturligt hår.
  • Det er usundt at vaske sit hår hver eneste dag er endnu en myte. Frisører plejer normalt at sige man bør vaske sit hår max 2-3 gange om ugen. Det er dog ikke selve hårvasken der er usundt for håret men derimod alle de ting der følger med dette. Mange mennesker skal ofte føntørre håret, eller glatte det med et glattejern efter badet, og netop dette er rigtig usundt for håret. Igen kommer det også lidt an på hvilken type person man er. Hvis man har et tyndt og meget fint hår bør det vaskes hver dag, men hvis man har et stort tykt hår kan man sagtens vente nogle dage i mellem.
  • Endnu en myte er, at dit hår gror stærkere hvis det bliver klippet ofte. Mange folk tror at de skal tage til frisøren tit da de har hørt om myten med at håret gror hurtigere jo oftere man bliver klippet. Dette er dog endnu en myte, som er opstået. Det er meget forskelligt fra person til person hvor meget ens hår vokser, men det er absolut en myte at håret gror hurtigere ved at blive klippet oftere.

Vi håber i blev klogere på disse myter, og fandt ud af at man faktisk ikke behøver at flyve ned til frisøren hver 6 uge. Når du dog alligevel skal afsted, kan du lige så fint booke tid til en frisør online, når det er tid igen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *