Hårgadgets til kæresten

I denne artikel vil vi belyse nogle hår gadgets for jer, som vi mener jeres kærester ikke kan undvære. Disse hår gadgets er de mest interessante og populære vi kunne finde på markedet. Vi vil nedenfor belyse dem i vilkårlig rækkefølge, så I har de bedste forudsætninger for at indkøbe lækre gaver til damen.

Den første hår gadget vi vil vise jer er produktet ”Babyliss pro crepejern”. Dette crepejern har en belægning af titanium, hvilket er en meget stærkt metal der giver jernet en yderst god holdbarhed, samt en perfekt ensartet varmefordeling og varmestablitet for optimale resultater. Produktet har endvidere et isoleret endestykke og en ydre overflade af isolerende beklædning. Selve den isolerende effekt på jernet medfører at disse dele af jernet ikke opvarmes. Dette medfører naturligvis, at man kan få et bedre samt mere sikkert greb omkring jernet. Ydermere har jernet en ekstra lang ledning på 2,7 centimeter med en roterende kobling, hvilket betyder at ledningen ikke vil sno sig når man anvender produktet. Gå derfor ikke glip af dette crepejern når du skal købe en ny gadget til håret.

Skærmbillede 2015-03-30 kl. 11.58.06Det næste hårgadget vi vil vise jer er produktet ”Babyliss gas krøllejern”. Dette produkt er blevet genlanceret, hvilket har medført, at man nu uden problemer kan krølle sit hår uden en irriterende ledning som vil være i vejen. Du er altså med dette produkt helt fri for at skal finde en stikkontakt når du skal krølle dit hår. Dette betyder også, at hun kan tage produktet med sig overalt, om du skal ud i byen, på ferie, samt generelt overalt, da krøllejernet ikke kræver strøm. Yderligere information om produktet er, at det er 19 mm i diameter. Der er 1 stk gas patron med, hvilket holder i op til 4 timer samt en pigspole. Alt i alt en rigtig spændende gadget til håret, som er super nem at anvende og som du kan tage med uanset hvor du ønsker.

Det sidste produkt vi vil vise jer er en Panasonic 7-i en trimmer. Dette produkt er en multi trimmer, der kan fjerne uønsket hårvækst over alt på kroppen, fra top til tå. Der findes 4 kamme på produktet, hvilket kan anvendes både til hovedhår samt kropsbehåring. Derudover kan det tåle at blive skyllet under vandhanden, når produktet trænger til at blive renset for hår. Endvidere følger en ekstra trimmer, som kan bruges til at fjerne hår i næse og ører, hvilket er rigtig praktisk. Det tager i alt ca. 12 for at få opladet batteriet i produktet, og derefter kan man klippe/trimme hår i op til ca. en time.
Man kan altid finde god inspiration til brug af stylingredskaber pådiverse hårblogs, så man ved hvordan man skal bruge dem.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *