Hårprodukter til mænd

Der findes mange folk som har svært ved at finde den helt perfekte shampoo til netop deres hårtype, herunder mænd blandt andet. Derfor vil vi i dette indlæg belyse forskellige typer af shampoo til forskellige typer af hår.

  • Tørt hår er noget mange kender til at have specielt om vinteren. Det tørre hår kommer ofte ved at anvende forskellige stylingprodukter eller hårfarve. Her mangler det glans og er meget kedeligt at se på. Tørt hår kommer ofte til at blive statisk og elektrisk og er generelt bare irriterende at se på. Derfor er det vigtigt, at I husker at skaffe en shampoo til tørt hår. Denne type shampoo vil give håret mange proteiner og ikke mindst fugt.
  • En tør hovedbund er også noget rigtig mange døjer med. Her er hovedbunden rød, irriteret og klør. Dette opstår ofte på grund af manglende proteiner og fugt i håret og hovedbunden. Endvidere får det håret til at se kedelig og mat ud, derfor skal du altså huske at anvende en shampoo som er fugtgivende både til håret men også hovedbunden.
  • Hvis du er typen der har et blondt hår er det vigtigt at du husker at anvende en shampoo der reducerer de gule nuancer. Endvidere skal shampoonen være yderst mild, hvilket vil skåne håret og dermed får du en skinnede glans. Shampoo til et blondt hår kan også ofte anvendes til gråt hår, men husk at læs vejledningen inden anvendelsen.
  • Hvis du er typen der har dreadlocks kan det ofte være vanskeligt at finde en passende shampoo, hvilket heller ikke rigtig er den mest optimale løsning. Det vil være en god ide at anvende en tør spray shampoo. Ved sådan en type shampoo skal håret ikke vaskes og være vådt, men bliver stadig renset. Denne type af shampoo kan generelt anbefales hvis man ikke ønsker at vaske sit hår i vand.
  • Fedtet hår er også ofte et problem folk døjer med. Det kendetegnes blandt andet ved at håret let falder sammen, og man har en fedtet hovedbund. Dette fedt opstår i hovedbunden, hvor der er et naturligt lag fedtet voks, hvis der kommer for meget af dette bliver både hovedbunden og håret fedtet. Hvis dit hår er fedtet er det en god ide at anvende en speciel shampoo til fedtet hår der renser og er mild ved hovedbunden.
  • Som sidste råd, kan vi kun anbefale, at man sørger for at gå til frisøren jævnligt. Book din frisørtid online her, hvis du vil finde en hurtig tid i nærheden af dig.

Vi håber, at I kunne bruge vores råd! Disse råd kan også sagtens tages i brug af kvinder.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *