Julegaveønsker til mænd

I denne artikel vil vi fokusere på julegave ønsker til mændene. Dette kan ofte være lettere sagt en gjort, hvilket er derfor vi i denne artikel vil komme med nogle gode bud på hvad I kan købe til mændene i julegave.

gave_til_ham

Det første ønske kunne være et hårstylingsprodukt, herunder et helt speciel slags voks. Her taler vi naturligvis om en bestseller indenfor kategorien voks, nemlig ”ID Hair, ekstreme titatium”. Denne voks er en mud wax som nemt kan få kort og halvlangt hår til at stritte. Id hairs extreme titanium er den stærkeste hårvoks som er lavet fra ID. Voksen giver dobbelt så meget hold som ID hair hard gold. Endvidere er denne voks fri fra parabener og giver håret et let støvet look. Voksen har en sødelig duft og trods det stærke hold er voksen nem at vaske ud igen. Voksen giver mulighed for at forme håret gennem hele dagen og er generelt det ideele valg til manden der ønsker en god og solid voks som holder hele dagen.

Det næste ønske vi anbefaler er til mændene der ønsker at bevare sin hårmængde eller generelt har problemer med at de taber håret og håret føles tyndt. Der anbefaler vi en bestseller indenfor denne kategori, nemlig hår shampooen, Alpecin Koffein Shampoo C1 mod hårtab. Denne shampoo kan hjælpe med at bekæmpe uønsket hårtab. Koffeinen i produktet styrker de svage hårrødder og har en bevist bremsende effekt på arveligt hårtab.  Den trænger lynhurtigt ind i håret, samt rødderne og bare efter 120 sekunder er det trængt ind i håret. Der er en skadelige stoffer i, og det styrker håret og gør det nemmere at frisere. Et klassisk valg til manden der har problemer med hårtab, hvilket rigtig mange har.

Det trejde ønske vi anbefaler til mændene er en rigtig lækker gele til styling af håret. Her styler man håret på en anderledes måde en med den traditionelle hårvoks. Mændene skal bruge denne gele når de ønsker at have kontrol over deres hår. Gelen er helt fri for alkohol og udtørrer ikke hovedbunden. Endvidere indeholder den beskyttende stoffer som beskytter håret når det tørres. Derudover giver gelen fylde til håret og er især velegnet til når man tørrer håret med en hårtørrer mens man skaber fylde og glans. Gelen skal anvendes i håndklædetørt hår eller bare tørt hår. Desuden er dette også en bestseller indenfor kategorien gele og styling af hår. Man kan altid spørge sin frisør efter vejledning, hvis man er i tvivl om hårpleje.

Vi håber, at I fandt vores julegave ønsker til mændene relevante. Vi mener i hvert fald disse ønsker vil være rigtig gode at ligge under juletræet og er uden tvivl noget mændene vil kunne bruge.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *